se

CHEMBASE

Håll koll på företagets säkerhetsdatablad och relevanta PDF:er, samt sök på gränsvärden för Sverige, Norge, Danmark och UK.

Här kan du lätt och enkelt ladda upp dina säkerhetsdatablad, så att du kan komma åt dem oavsett om du är ute och reser, på kontoret eller i produktionen. Du kan även få tillgång till länkar där du enkelt kan söka klassificeringar av ämnen. Dina säkerhetsdatablad kan också vara offentliga så att dina kunder kan komma åt dem.

Hantera PDF-dokument.

För var och en av dina produkter kan du ladda upp säkerhetsdatablad, riskbedömning, arbetsplatsinstruktioner, tekniska datablad, varningsmärkning, skriftliga instruktion samt 1 annan valfria PDF. På så sätt har du en god överblick över dina dokument för alla dina produkter.

Sök gränsvärden i Danmark, Sverige, Norge och England.

I vår databank har vi lagt in värden för ämnen i Danmark, England, Sverige och Norge. På så sätt har du möjlighet att välja vilket land du vill söka gränsvärden för, eller så kan du söka i alla länder samtidigt.

Här kan du skapa riskbedömningar och skriftliga instruktioner.

Vi har mallar för både Norge, Sverige och Danmark - enligt nationella regler. När mallar är klar, kan de enkelt laddas upp till systemet och hittas vid behov.

Gratis provperiod i 14 dagar.

Kontakta oss för att få gratis åtkomst i 14 dagar. Om i behöver oss till att ladda upp säkerhetsdatablad eller andra dokument till ditt konto, liksom eventuell kategorisering av dokument, vänligst kontakta oss.

Upp till 5 användare per företag ingår i priset, med möjlighet att köpa till fler användare.

Chembase
info@chembase.eu
Tel. +45 29 73 84 50
Tel. +46 46 288 51 32