dk

CHEMBASE

Hold styr på virksomhedens sikkerhedsdatablade, APV og relevante pdf, samt søg i grænseværdier for Danmark, Norge, Sverige og UK.

Her kan du nemt og simpelt uploade dine sikkerhedsdatablade, så du altid kan tilgå dem, ligegyldig om du er på farten, på kontoret eller i produktionen. Ligeledes kan du tilgå links, hvor du nemt kan søge på klassificeringer for stoffer. Dine sikkerhedsdatablade kan også være offentlige, så dine kunder kan tilgå dem.

Håndter pdf dokumenter.

Ved hvert af dine produkter kan du uploade sikkerhedsdatablad, APB, APV/kemisk risikovurdering, teknisk datablad, faremærkning, skriftlig instruktion og 1 anden valgfri pdf. På den måde har du et godt overblik over dine dokumenter for hvert af dine produkter.

Søg grænseværdier i Danmark, Sverige, Norge og England.

I vores database har vi lagt grænseværdier ind for stoffer i Danmark, England, Sverige og Norge. På den måde har du mulighed for at vælge hvilket land, du vil søge grænseværdi for, eller du kan søge i alle lande på samme tid.

Udarbejd APV/kemiske risikovurderinger og skriftlige instruktioner her.

Vi har skabeloner til både Norge, Sverige og Danmark – efter nationale regler. Efter udarbejdelse kan de nemt uploades til systemet og findes frem, når der er brug for det.

Gratis prøveperiode i 14 dage.

Kontakt os og vi vil sørge for, at du får gratis adgang i 14 dage. Bemærk, er der brug brug at vi uploader dine sikkerhedsdatablade eller andre dokumenter til din konto, samt eventuel kategorisere, venligst kontakt os.

Op til 5 brugere pr. firma er inkluderet i prisen, med mulighed for at tilkøbe flere brugere.

Chembase
info@chembase.eu
Tlf.: +45 29 73 84 50
Tlf.: +46 46 288 51 32