no

CHEMBASE

Hold orden på virksomhetens sikkerhetsdatablader med egen stoffkartotek og relevante PDF-er, samt søk i grenseverdier for Norge, Sverige, Danmark og UK.

Her kan du enkelt laste opp sikkerhetsdatabladene til egen stoffkartotek, slik at du alltid har tilgang til dem, uansett om du er på farten, på kontoret eller i produksjonen. Du kan også få tilgang til lenker hvor du enkelt kan søke på klassifiseringer for stoffer. Sikkerhetsdatabladene dine kan også være offentlige slik at kundene får tilgang til dem.

Administrer PDF-dokumenter.

Du kan for hvert av produktene dine laste opp sikkerhetsdatablad, Aarbeidsplassbruksanvisning, risikovurdering, teknisk datablad, faremerking, verneblad og skriftlig instruksjon som PDF-fil. På den måten har du god oversikt over dokumentene for hvert av produktene dine.

Søk grenseverdier i Danmark, Sverige, Norge og England.

I databasen vår har vi lagt inn grenseverdier for stoffer i Danmark, England, Sverige og Norge. På den måten har du mulighet til å velge hvilket land du vil søke grenseverdi for, eller du kan søke i alle landene samtidig.

Utarbeid risikovurderinger og skriftlige instruksjoner her.

Vi har maler for både Norge, Sverige og Danmark - i henhold til nasjonale regler. Når maler er ferdig, kan de lastes opp til systemet og finnes frem når det er nødvendig.

Gratis prøveperiode i 14 dager.

Kontakt oss, så skal vi sørge for at du får gratis tilgang i 14 dager. Vær oppmerksom på at vi kan laste opp sikkerhetsdatabladene eller andre dokumenter til kontoen din, samt eventuell kategorisering, vennligst kontakte oss.

Opptil 5 brukere per firma er inkludert i prisen, med mulighet for å kjøpe flere brukere.

Chembase
info@chembase.eu
Tlf.: +45 29 73 84 50
Tlf.: +46 46 288 51 32